Sonos: új csúcs soundbar kerül piacra 2024-ben

Az új Sonos csúcs soundbar melyről képek szivárogtak ki „forradalmi” hangátalakítókkal már 2024-ben megjelenhet.


Tavaly év végén már lehetett tudni néhány részletet a Sonos idei terveiről, köztük a „Lasso” kódnevű hangsávról, ami a Sonos Arc helyébe lép. Az új soundbar a cikk szerint: „2024 végére érkezik, a meglévő Arc modellhez képest jobb basszusokkal és jobb hangminőséggel.”

Sonos_Soundbar_Lasso
Kép forrása: The Verge

Az új Sonos csúcs hangprojektorról képeket is közlő The Verge cikke szerint: „A Lasso soundbar külsőre erősen hasonlít az Arc-ra, amit a Sonos több mint négy éve mutatott be. Belül azonban az alkatrészeket és a hangszóró meghajtókat teljesen átdolgozták és áttervezték, s ez várhatóan 1.200 dollár (kb. 430.000 Ft) feletti árat eredményez. A Sonos célja a Lasso ez év végi szállítsa, bár az időkeret még változhat.”

Sonos_Soundbar_Lasso_csatlakozás
Kép forrása: The Verge

A Bluetooth támogatással és a képek alapján fizikailag ki-bekapcsolható mikrofonnal rendelkező új Sonos soundbar mélyebb és jobb minőségű hangja azon fejlett hangszóró-komponenseknek köszönhető, amelyeket a Sonos által 2022-ben felvásárolt Mayht Holding BV fejlesztett ki. A holland hangtechnikai cég megvásárlásakor Patrick Spence vezérigazgató azt mondta, hogy a Mayht „új, forradalmi megközelítést talált fel a hangátalakítókra”, nyilvánvalóan neodímium mágneseket alkalmazva.

A Sonos Arc mintájára az új hangsávot is már úgy tervezték, hogy az új Sonos Ace fejhallgatóval személyre-szabott Dolby Atmos térhangzást nyújtson.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .